Wednesday, February 29, 2012

xde pe yang best kt dunia ni selain ade rumah yang bahagia

bace dulu baru tahu....



sejak akhir-akhir ni...keje makin bertambah...masalah makin bertambah, tp duit tak bertambah-tambah lak kan huhuhu.... tu yg lagi menambahkan stress pada diri ku ini...Tapi semua tu akan hilang biler balik umah, sebab kat umah le tempat yg best bagi aku.

ape yg best kt umah aku tu kan? hahahah first mesti le sebb ade bini yg cantik,menawan dan baik hati mcm Siti Hamizah tu kan... ye memang aku bertuah kerana di kurniakan seorang isteri yang sangat memahami  dan juga kawan baik kepada aku. Segala penat lelah di sekolah akan hilang jika rase air sirap campur oren yg dier sediakan tok aku  time tibe kat umah... tu dah cukup buat aku bahagia..thanks sayang.

my honeybunny

yang kedua lak sebb pe best bile lik umah ialah sebb ade budak kecik sorang tu name dier Icha. anak sulung aku yang sangat cumel huhuhuh..geram betol dengan budak kecik tu...semakin hari icha semakin membesar dan banyak progres baru yang dier lakukan... skrang ni dier akan masuk 11 bulan dan kami ( aku dan mimie )  tengah cube untuk menagajar dier cepat berjalan..kite orang buget umue setahun dier dah pandai berlari huhuhu giler kan? tu lah kite orang ni...mengeskpirimenkn anak kami hahahah...but pe2 pon...kalo penat- or streess balik keje..nmpk jek icha tunggu depan pintu sambil jerit ~ papa--papa..papa.... hurm..rase berbaloi lik umah dengan selamat.... best kan de anak..harap baby yang  dalam kandungan tu akan happy macam akak dier gak.. Inshaaalllah..

my little angel

sebb yang ketiga lak sebb pe best lik umah ialah kerana umah saya selesa untuk diduduki walaupon itu umah sewa dan ianya kecik,,tp cukup utk saya mengilhamkan impian saya utk buat pe yang saya suke ..hihihi

kawasan yang saya suke abiskan mase

apa - apa pun kite kene bersyukur dengan pe yang kite ada dan cube untuk memperbaikinya ok...hurm tgok le...saya dah mule rindu kuarga saya dan rumah saya..huhuhu nak likkkkkkkkkkk

jumpe lagi...bye 

0 comments:

Post a Comment

time kaseh kerana sudi membaca